Pages

Tuesday, February 16, 2016

Curry de linte maro si cartof dulce

 Ingrediente:

2 cartofi dulci de marime medie sau unul mare
300 gr linte maro clatita
1 conserva lapte de cocos
1 conserva rosii in bucati
1 lingurita coriandru boabe
1 lingurita  turmeric
1 lingurita curry
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
2 cm ghimbir
ulei de cocos
sare & piper

1. Punem ceapa taiata marunt la calit in putin ulei de cocos. Taiem marunt usturoiul si ghimbirul si le adaugam peste ceapa. Adaugam condimentele si amestecam bine. 
2. Adaugam cartofii taiati bucatele si lintea. Amestecam si mai lasam putin sa se caleasca. 
3. Turnam conserva de rosii, de lapte de cocos si o cana de apa si lasam sa fiarba incet. Eu am lasat focul mai tare si mi s-a evaporat apa aproape de tot. Daca lintea si cartofii sunt fierte si va ramane un sos delicios pe langa legume e foarte bine!:) 

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment