Pages

Wednesday, March 4, 2015

Inimi de anghinare in sos de rosii

Ingrediente:

1 borcan inimi de anghinare in ulei
1 conserva rosii in bucati
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
cimbru proaspat
sare & piper

 1. Taiem ceapa si usturoiul marunt si le punem pe foc in ulei de masline. Eu nu le las sa se prajeasca, doar putin sa se elibereze aromele. Adaugam rosiile cubulete si saram si piperam. Lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul. La sfarsit punem si frunzulite de cimbru proaspat si mai lasam doua minute la foc.

2. Scurgem uleiul de pe inimile de anghinare, eu chiar le-am si clatit putin:) si le adaugam sosului nostru. Daca aveti congelate sau proaspete si mai bine! Eu am folosit ce aveam prin casa, imi era lene sa mai ies cumparaturi, foamea era mare si ora tarzie:))

Amestecam putin, mai adaugam cateva frunzulite de cimbru si pentru efectul vizual, si servim ca atare.

 Foarte bun si sanatos! All vegan!

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment