Pages

Sunday, December 2, 2012

Piept de pui cu mere si cidru




Ingrediente:
2 cepe
ulei de masline
un cubulet de unt
2 mere mari
1 lingura zahr brun
2 piepti de pui dezosati
1 pahar cidru
2 linugrite sos Worcestershire
2 linguri smantana dulce
sare si piper

 Ceapa tocata marunt o calim in uleieul de masline si untul topit pana cand se inmoaie.

 Se adauga merele taiate felii si sa maresete flacara de la aragaz pana cand incepe sa prinda culoarea caramelului. Se scot din tigaie si se pun deoparte.

 Mai adaugam putin ulei in tigaie si prajim pieptul de pui pe care il condimentam cu sare si piper.
Cand pieptul de pui este rumenit, turnam peste cidrul si lasam sa fiarba cca 8 min.

Adaugam sosul Worchestershire, smantana, si merele. 
Mai lasam 2 minute si asezonam daca mai este  cazul.


Noi am servit cu salata de rucola cu ulei de masline si crema de otet balsamic.

Foarte buuuuun!
Giovanna

3 comments: