Pages

Tuesday, January 4, 2011

Somon in stil asiatic

Sursa: revista Secretele Bucatariei

 In lipsa gratarului, am facut aceasta reteta la cuptor. 
Am pus in tava  mazarea mange tout, porumbul si ardeii rosii. Peste am turnat vin alb.
 Am pus cateva felii de lamaie pentru ca nu aveam in casa lime, iar somonul l-am curatat de piele inainte de al pune in tava.
 Peste somon am pus ulei de masline, lemon grass, ghimbir, usturoi si ardei piscatori si l-am  dat la cuptor aprox 40 minute. 

Bun si sanatos, dar nu si in cea mai buna combinatie gustata pana acum. Nu a devenit un " regular" la masa noastra ca alte retete.
Usturoiul si lemon grass-ul au fost punctul forte la acest somon.  
Acesta a fost pranzul nostru pe ziua de astazi. Inainte am servit si o salata de portocale cu telemea, deci totul sanatos.
Giovanna


1 comment: