Pages

Monday, March 26, 2012

Turnulete de vinete cu branza de capra in sos de rosii raw


 Ingrediente:

1 vanata
1 rulou branza de capra cu ierburi provencale
3 rosii
1 catel de usturoi
cateva frunze de busuioc 
putin ulei de masline
sare cu ierburi

 1. Taiem vanata rondele. Stropim feliile cu putin ulei de masline si le condimentam cu sare si ierburi provencale  si le prajim pe tigaie grill.

2. Intre timp, taiem branza felii si pregatim sosul de rosii. In recipientul mixerului, punem rosiile, usturoiul, frunzele de busuioc si putin ulei de masline. Mixam totul pana cand obtinem sosul dorit.

3. Montam turnuletele alternand feliile de vinete cu cele de branza. Punem cateva linguri din sosul de rosii in jurul turnului si decoram cu busuioc. 
Super buuuun!!!!


Savurati! Giovanna

4 comments:

  1. Ce bune trebuie sa fii fost! Imi place branzica pe care ai ales-o!

    ReplyDelete
  2. Bun,bun!Nu am mancat si nu am facut niciodata asa ceva,dar cu siguranta voi face asta!Arata foarte bine.

    ReplyDelete
  3. vinetele iumi plac !sosul ma tenteaza!

    ReplyDelete