Pages

Thursday, April 19, 2012

Ciorba Radauteana

Ingrediente:
- piept de pui taiat bucatele
- 4 morcovi
- 4 catei usturoi
- 1 ceapa
- 1 canita orez
- putin ulei de floarea soarelui
- sare piper
Pt dres:
- 1 smantana fermentata
- 1 galbenus de ou
- sucul de la o lamaie

Saram si piperam pieptul de pui taiat bucatele si il punem intr-o oala la prajit in putin ulei de floarea soarelui.

 Adaugam morcovii razaliti si usturoil taiat felii si mai lasam 2 minute sa se prajeasca putin.

 Adaugam apa si o ceapa intreaga si lasam sa fiarba. Dupa ce legumele sunt fierte adaugam si o canita de  orez si lasam sa fiarba. Cand este fiert si orezul, scoatem ceapa si dregem ciorbita.

 Intr-un bowl, punem smantana fermentata, un galbenus si sucul de la o lamaie si amestecam.
Pentru a turna amestecul peste supa trebuie mai intai sa adaugam un polonic din ciorba fierbinte in sosul nostru de smantana si doar apoi turnam compozitia in ciorba in timp ce amestecam.

Pofta buna! Giovanna

2 comments:

  1. Yamy... imi place si nu am mai facut demult
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Da, imi place tare!! Usor acrisoara, pe gustul meu!!

    ReplyDelete