Pages

Friday, May 29, 2015

Tarta de banane cu afine raw vegan

 Ingrediente:

150 gr nuca macinata
un pumn stafide lasate la inmuiat
250 gr nuca caju lasata la inmuiat cu o noapte inainte
2 banane
1 pumn afine
1/2 cana lapte de cocos
 
 1. Intai de toate pisam stafidele cu mixerul vertical si amestecam pasta obtinuta cu nuca macinata. Punem amestecul intr-un inel de bucatarie si apasam cu lingura. Il punem la congelator pana cand pregatim stratul de crema.

2. In recipientul mixerului vertical punem nucile caju, strecurate de apa, laptele de cocos, bananele si afinele si mixam totul pana cand obtinem o crema fina. Turnam crema peste blat, si punem din nou la congelator tarta cateva ore.

 3. Incalzim inelul cu flacara de bucatarie sau cu un uscator de par si il indepartam cu grija. Lasam tarta aproximativ 20 de minute la temperatura camerei inainte de o taia.


Decorati dupa gustul vostru, cu ce aveti la indemana si savurati!
Giovanna 

No comments:

Post a Comment