Pages

Thursday, August 1, 2013

Dhal de linte cu oua si vinete

 Ingrediente:

400 gr linte fiarta la borcan
1 ceapa taiata marunt
2 catei de usturoi
2 lingurite chimion macinat
1 lingurita chimion seminte
1 lingura concentrat de tomate
1/2 l apa
1 rosie enorma (250 gr) taiata bucati
1 vanata mare taiata bucati
4 oua tari
3 linguri ulei de masline

Intr-o tigaie adanca incalzim putin uleiul cu chimionul pudra si seminte. Adaugam ceapa si usturoiul si pasta de tomate. 
Prajim aproximativ 2 minute.

Adaugam lintea din borcan, vinata taiata bucati si 1/2 litru de apa. Adaugam si rosia taiata bucati si lasam sa fiarba pana scade apa.

Separat punem la fiert ouale.
Serviti cu un ou la fiecare portie.

Savurati! Foarte bun!
Giovanna

No comments:

Post a Comment