Pages

Thursday, January 19, 2012

Conopida picanta in stil indian



Ingrediente:
  • ulei de cocos
  • o bucata de ghimbir tocata marunt
  • 1 chili rosu
  • 2 lingurite seminte de chimion
  • 2 lingurite curcuma
  • 1 kg conopida desfacuta in buchetele
  • patrunjel
  • sare si piper
  • rosii cherry

 Intr-o tigaie mare puneti ghimbirul impreuna cu condimentele la prajit. Amestecati de cateva ori pana cand acestea isi elibereaza aromele.
 Reduceti flacara si adaugati conopida. Adaugati o cana de apa, sarati si piperati, apoi puneti un capac deasupra. Lasati sa fiarba, amestecand din cand in cand. Cand conopida s-a inmuiat, luati capacul, adaugati rosiile cherry taiate in jumatate si lasati cateva minute pana se evapora toata apa. 
Stingeti focul adaugati patrunjelul tocat marunt si amestecati.

Savurati! Giovanna

4 comments:

  1. Am notat!! N-am pregatit asa ceva! Voi incerca si eu clar! te pup

    ReplyDelete
  2. suna bine...trebuie probata....

    ReplyDelete
  3. iar conopida?, ma mut la tine :))

    ReplyDelete
  4. Uite un alt mod ,de preparare a conopidei,interesant,eu stiam doar pane si cu maioneza

    ReplyDelete