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Sunday, November 17, 2013

Dovlecel cu ton si ghimbir


1 dovlecel / 1 calabacin
1 conserva ton in suc propriu /3 latas de atun pequenas
3 linguri otet alb /  3 cucharas vinagre blanco
1 lingura ghimbir macinat de la Povesti cu condimente / 1 cuchara genjibre molido
2 linguri cottage cheese / 2 cucharas quesso perlas
sare & piper / sal y pimienta
ulei de masline / aceite de olivas
otet balsamic de smochine / vinagre balsamico de higos


1. Taie dovlecelul in felii subtiri, pune-le intr-un castron, condimenteaza cu sare si piper si adauga otetul alb. Lasa la marinat timp de 30 min.
Corta el calabacin en laminas finas, salpimienta y anade el vinagre blanco. Reservar por 30 minutos.
 
2. Amesteca branza cottage cheese cu ghimbirul, sare si piper. Adauga tonul scurs si amesteca usor.
Mescla el quesso en perlas con el genjibre, sal y pimienta. Anade el atun y mezcla ligeramente.
 
3. Monteaza preparatul punand alternativ felii de dovlecel cu straturi din amestecul de ton, terminand cu o felie de dovlecel.
Monta el preparato, alternando las laminas de calabacin con la mezcla de atun, acabando con el calabacin.

4. Stropeste preparatul cu putin ulei de masline si otet de smochine inainte de a-l servi.
Antes de servirlo, salpicarlo con un poco de aceite de oliva si vinagre de higos.
 
Foarte bun! Plin de proteine si slab in calorii.
Muy bueno! Lleno de proteina y bajo en calorias.

Savurati! Giovanna



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