Pages

Wednesday, March 14, 2012

Aperitiv cu rosii cu mozzarella la cuptor

Eu am zis aperitiv, dar cred ca ar merge si ca si o cina light, nu?

Ingrediente:
rosii
mozarella
frunze busuioc proaspete
sare cu verdeturi italiene
ulei de masline
rucolla
masline negre
1 catel usturoi
paine prajita

 Spalati si taiati rosiile in jumatate. Le scobim de miezul cu samburi si punem 3 frunze de busuioc proaspat in fiecare.

 Bila de mozzarella o taiam in 4 si punem bucatile in fiecare rosie.
Condimentam cu sare si verdeturi italiene si punem la cuptor pana cand se inmoaie branza.
Asezati tosiile si rucola pe farfurie, stropiti cu ulei de masline. Noi am servit alaturi paine prajita cu olivada de masline negre.

Savurati! Giovanna




5 comments:

  1. uff ce le-am manca acum pe astea asa in starea lor naturala ;) merg sa mananc ceva si fug la job! pupici

    ReplyDelete
  2. Yamy... ce bine arata farfuria ta... mi-ai facut pofta.
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Foarte,foarte bine arata!Imi place tare mult!Pupici!

    ReplyDelete
  4. Nu stiu cum mi-a scapat mie blogul asta al tau !bine te-am gasit!

    ReplyDelete
  5. Multumesc de vizita fetele. va pup

    ReplyDelete