Pages

Monday, January 31, 2011

Aperitiv cu piept de pui afumat

In sfarsit am revenit! Acum sunt client platitor al google, si ca atare acum am 20 GB spatiu de stocare si pot posta linistita:) Acesta a fost motivul pentru care am absentat cateva zile de pe ambele bloguri. Nu mai puteam urca poze.

Si acum un alt aperitiv super simplu, rapid si cu o combinatie de culori si gusturi extraordinara!


Ingredientele necesare pentru realizarea acestui aperitiv neobisnuit sunt:

  • piept de pui afumat
  • dulceata de strugurei rosii
  • mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
  • crackers
  • miere de albine
Amestecati intr-un bowl 3 linguri de mustar cu doua linguri de miere de albine. Taiati pieptul de pui afumat bucatele, iar apoi pe un cracker puneti putin mustar cu miere, peste puneti o bucata de piept de pui, iar deasupra putin gem de strugurei rosii.

  Este o combinatie delicioasa va promit.

Giovanna



2 comments:

  1. da,arata delicios,dar niciodata nu as manca combinatia asta.numai la gandul dulce-sarat,combinatii din astea,,........

    ReplyDelete
  2. @ modniza - e atat de buuuuun. serios:)

    ReplyDelete